balasys-triangle-leftbalasys-triangle-left

Keresés

megoldások

hálózaT-biztonság

kihívások

Idejétmúlt megközelítés a tűzfalakat az egyetlen biztonsági eszköznek tekinteni egy nagyvállalati hálózati környezetben. A felhőben futó alkalmazások, a mobil eszközök, és a BYOD elmosták a vállalat védelmi határvonalát – azt a határt, amely védelmére a tűzfalakat hagyományosan szánták. A mai nagyvállalati hálózatoknak több száz kritikus fontosságú alkalmazást kell kiszolgálniuk, miközben elég rugalmasnak kell lenniük ahhoz, hogy az üzleti elvárásoknak megfelelően támogassák az innovációt.

Mindeközben továbbra is meg kell akadályozniuk a támadásokat és meg kell felelniük a törvényi előírásoknak is. Ennek eredményeként, a biztonsági házirendek bonyolultabbak, mint valaha, és érvényesítésükhöz rugalmas hálózatbiztonsági megoldásokra van szükség. Ugyanakkor, a hagyományos tűzfalaknak komoly hiányosságai vannak az egyedi biztonsági szabályrendszerek kezelésében.

Az egyszeri határvédelmet egy holisztikus megközelítésnek kell felváltania, ahol a hálózatbiztonság szerves része az IT infrastruktúrának. Nem kérdés, hogy a biztonsági átjárók szerepe változik, de ahelyett, hogy visszaszorulnának, a fontosságuk tovább nő, mivel egyre inkább kulcsszerepet töltenek be az elosztott nagyvállalati hálózatok többrétegű, mélységi védelmében. 

megoldás

A szigorú biztonsági követelményekkel rendelkező nagyvállalatoknak a Balasys hálózatbiztonsági szoftvercsomagja egy rendkívül rugalmas megközelítést nyújt az egyedi házirendek érvényesítéséhez. Szemben a nagy gyártók tűzfalaival, a mi biztonsági megoldásaink teljes mértékben az ügyfél igényeihez igazíthatók, és példátlan szintű kontrollt és megbízhatóságot biztosítanak elérhető árak mellett. A biztonsági átjáró megoldásunk egy alkalmazás szintű, transzparens proxy, amely a Zorp hálózatbiztonsági keretrendszerére épül, és amely 20 éves fejlesztési tapasztalattal rendlekezik az európai piacon.

A Balasys tanácsadási szolgáltatása segíti Önnek megtalálni hálózata biztonsági hiányosságait, és segít összeállítani a megfelelő megoldást. Bevezetési szolgáltatásunkat teljes mértékben ügyfeleink igényeihez tudjuk igazítani. A bevezetés utáni tréning szolgáltatásunk segítségével tovább növelheti biztonsági csapata hatékonyságát. Ha további támogatásra van szüksége, az üzemeltetésben is tudunk segítséget nyújtani.

tudjon meg többet biztonsági átjáró termékünkrőltudjon meg többet kapcsolódó szolgáltatásainkról

contact us

Online:
Create or manage technical and non-technical cases, access your licenses or download your software via Balasys Support site at https://support.balasys.hu

Phone:
Call Customer Support to receive assistance with your issues: +36 1 646 4740, +36 1 646 4747

Support levels

Title
Availability
Response time*
software-subscription
Contract
version
5x8 ( Mon-Fri, 9-17 CET )
The next business day
Yes
2
ExtendedSU
5x12 ( Mon-Fri, 8-20 CET )
4 hours
Yes
4
PrivilegeSU
7x24 ( Mon-Sun 0-24 )
2 hours
Yes
6
BaseSU
Availability: 5x8 ( Mon-Fri, 9-17 CET )
Response time* : The next business day
software-subscription: Yes
Contract: 2
ExtendedSU
Availability: 5x12 ( Mon-Fri, 8-20 CET )
Response time* : 4 hours
Software-Subscription: Yes
Contract: 4
PrivilegeSU
Availability: 7x24 ( Mon-Sun 0-24 )
Response time* :2 hours
Software-Subscription: Yes
Contract: 6
use case

előnyök

A Balasys megoldás főbb előnyei
Példátlan házirend konfigurációs lehetőségek
Teljes körű forgalom-vizsgálat

Magyar fejlesztés - "tiszta" kódbázis

Magyar és angol nyelvű műszaki támogatás
Világszínvonalú tanácsadási szolgáltatások, “fekete öves” mérnökökkel
Személyre szabott bevezetési szolgáltatások
Oktatási szolgáltatások - alkalmazottai hatékonyságának további növelése érdekében
Kedvező ár-érték arány