Referenciák

Adobe

Weboldal: http://www.adobe.com/
Ország: Egyesült Államok
Termék: Privileged Session Management

Az Adobe a digitális média és a digitális marketing megoldások globális piacvezetője. Kreatív, marketing, és dokumentum megoldásaik lehetővé teszik mindenki számára – legyenek akár feltörekvő művészek, vagy nagyvállalatok – hogy digitális alkotásaikat megvalósítsák, és immerzív, erőteljes élményeket nyújtsanak a megfelelő időben a megfelelő közönségnek.

Töltse le az esettanulmányt ›


T-Mobile Austria

Weboldal: http://www.t-mobile.at/
Ország: Ausztria
Termék: Privileged Session Management

A T-Moblie Austria Ausztria második legnagyobb mobilkommunikációs szolgáltató cége, több mint 4 millió ügyféllel és megközelítőleg 1,300 alkalmazottal. A T-Mobile és tele.ring márkák különböző célcsoportokat szolgálnak ki – a lakossági felhasználóktól kezdve a kisvállalakozókon át egészen a nagyvállalatokig.

Töltse le az esettanulmányt ›


Magyar Telekom

Weboldal: https://www.telekom.hu/
Ország: Magyarország
Termék: syslog-ng Premium Edition

A Magyar Telekom (a Deutsche Telekom csoport tagja) vezetékes és mobilkommunikációs megoldásokat, Internet, IPTV és IT szolgáltatásokat kínál a T-Home, T-Mobile és a T-Systems márkákon keresztül. Több mint 2 milliárd USD bevételével a Magyar Telekom Magyarország legnagyobb ICT szolgáltatója.


France Telecom – Orange

Weboldal: http://www.orange.com
Ország: Románia
Termék: Privileged Session Management

Az Orange a világ vezető telekommunikációs szolgáltatói közé tartozik. Éves bevétele meghaladja a 43,5 milliárd eurót, alkalmazottainak száma a 170.000-et. Harminckét országban van jelen, vevőbázisa körülbelül 231 millió fő. Ebből világszerte 172 millió a mobilszolgáltatás- és 15 millió a szélessávú internetet (ADSL, Fiber) előfizető. Az Orange egyike Európa fő mobil és szélessávú internetszolgáltatóinak, és az Orange Business Services márkanév alatt egyike a világ vezető nagyvallálalati telekommunikációs szolgáltatóinak.

Töltse le az esettanulmányt ›


Bouygues Telecom

Weboldal: https://www.bouyguestelecom.fr/
Ország: Franciaország
Termék: Privileged Session Management

Az 1994-ben alapított Bouygues Telecom globális mobil és vezetékes kommunikációs szolgáltató. TV, Internet és felhőszolgáltatásokkal is jelen vannak a világpiacon. A céget mindig is az innovatív megoldások használata és a kimagasló minőségű szolgáltatás jellemezte, amelyeket több mint egymillió mobil- és kétmillió vezetékes előfizető is bizonyít. Jelenleg 9,000 alkalmazottal rendelkezik, ebből 2,000 fő ügyfél-tanácsadó. Az ügyfél-tanácsadók hat franciaországi call-centerben, míg 2,500 értékesítési tanácsadója a cég értékesítési hálózatában tevékenykedik.

Töltse le az esettanulmányt ›


Albaraka Turk

Weboldal: http://www.albaraka.com/
Ország: Törökország
Termék: Privileged Session Management

Az isztambuli központú Albaraka Turk, Törökország vezető pénzügyi intézménye, amely különböző banki termékeket és szolgáltatásokat értékesít lakossági és üzleti ügyfeleknek. Az 1984-ben alapított vállalat több mint 200 irodával rendelkezik Törökországban, és az Al Baraka Banking Group BSC cégcsoport tagja.


Magyar Nemzeti Bank (MNB)

Weboldal: http://www.mnb.hu/
Ország: Magyarország
Termék: Privileged Session Management

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Magyar Köztársaság központi bankja. Az MNB tagja az Európai Központi Bankok Rendszerének (ESCB). Az MNB legfőbb célja az árstabilitás elérése és fenntartása.


Merkantil Bank Zrt.

Weboldal: https://www.merkantil.hu/
Ország: Magyarország
Termék: Privileged Session Management

A Merkantil Bank 1988-ban kezdte meg működését, a Nemzeti Kereskedelmi és Hitelbank leányvállalataként. Kezdetben a bank a faktoringra és lízingre specializálódott. 1992-ben profilt váltott, és elsőként Magyarországon autólízingeléssel kezdett foglalkozni. A bankot 1996-ban privatizálták, és a legnagyobb hazai bank, az OTP tulajdonába került teljes tulajdonú leányvállaltként.


Genf önkormányzata

Weboldal: http://www.ge.ch/
Ország: Svájc
Termék: Privileged Session Management

A vásárló a Genf tartományban található Direction Générale des Systèmes d’Informations (DGSI). A DSGI a genfi tartományi önkormányzat Gazdasági és Biztonsági Szervezetének része.


AccorHotels

Weboldal: http://www.accorhotels.com/
Ország: Németország
Termék: Privileged Session Management

Az AccorHotels egyike a világ vezető utazást és életstílust értékesítő vállalatcsoportjának. Az AccorHotels több mint 4000 szállodájában és a világ 2500 leggyönyörűbb magánszállásán kínál különleges élményeket ügyfeleinek. A vállalat befektetői és üzemeltetői tapasztalatából egyaránt profitál a HotelServices és a HotelInvest divíziókon keresztül. Az AccorHotels több mint 95 országban van jelen.


Paddy Power Betfair

Weboldal: https://www.paddypowerbetfair.com/
Ország: Írország
Termék: Privileged Session Management

A Paddy Power Betfair-t 2016-ban alapították a két legdinamikusabban növekedő online fogadóiroda, a Paddy Power és a Betfair fúziójából. A Paddy Power egy nemzetközi többcsatornás fogadással és szerencsejátékkal foglalkozó vállalatcsoport, amelyet Európa egyik legismertebb fogyasztói márkájának tartanak. A Betfair egy innovatív online fogadási és szerencsejáték szolgáltató, amely úttörő megoldásokkal forradalmasította az online szerencsejátékot 2000-ben, megváltoztatva ezzel az egész online sportfogadási iparágat. A Paddy Power Betfair piacvezető az Egyesült Királyságban, Írországban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban, és Európa jó néhány régiójában.

Töltse le az esettanulmányt ›


E.ON Climate & Renewables

Weboldal: http://www.eon.com
Ország: USA
Termék: Privileged Session Management

Az E. ON Climate and Renewables North America (E.ON) egyike a világ legnagyobb megújuló energiaprojekt tulajdonosainak, amely gyors ütemben növeli a szél-, és vízenergia portfólióját. Az Egyesült Államokban több mint 15 szélfarmmal és 3000 MW kapacitással rendelkeznek. Az Egyesült Államok piacvezető szélenergia termelőjeként az E.ON aktívan törekszik nagyméretű napenergia termelő telepek kialakítására és elkötelezett az elektromos energiapiac átalakításában.

Töltse le az esettanulmányt ›


Axiál Kft.

Weboldal: http://www.axial.hu/
Ország: Magyarország
Termék: PSM / SSB

Az Axiál Rt.-t a rendszerváltás után alapították 100.000 forint tőkével 1991-ben, és 1992-re már családi céggé nőtt. Az évek során az Axiál Kft. a legdinamikusabban fejlődő hazai vállalatok közé került. A HVG által 2013-ban közzétett lista szerint a cég 2011-ben az ország 174-ik legnagyobb cége volt forgalom alapján. A cég napjainkban már nem csak belföldi, hanem külföldi érdekeltségekkel is rendelkezik, mint például a szlovák HRIADEL vagy a román MUNAX Kft., amelyek hasonló tevékenységet folytatnak a szomszédos országokban.


Air France

Weboldal: https://www.airfrance.com/
Ország: Franciaország
Termék: syslog-ng Premium Edition

A SkyTeam globális légi szövetség, és az Air France KLM csoport leányvállalatát, az Air France-t 1934-ben alapították. Ma az Air France egyike a világ legnagyobb légitársaságainak. Több mint 254 úticélt szolgál ki, 398 repülőgépet üzemeltet, és több mint 50.000 főt foglalkoztat. A 2011-es pénzügyi évben az Air France-KLM csoport 18,1 milliárd eurónyi utasbevételt generált.