Cégbemutató

A Balasys vállalat egy IT biztonsági megoldásszállító, mely kizárólagos forgalmazóként képviseli a Balabit termékeket és a Balabit márkát Magyarországon.

Tudjon meg többet

A Balasys egy IT biztonsági megoldásszállító, mely kizárólagos forgalmazóként képviseli a Balabit termékeket és a Balabit márkát Magyarországon. A vállalatot 2000-ben Györkő Zoltán, Scheidler Balázs, Wagner Endre alapította három pénzügyi befektető közreműködésével. A teljes egészében magyar tulajdonú vállalat alapítása óta az informatikai biztonság területén tevékenykedik, az általa fejlesztett és forgalmazott termékek technológiai vezető szerepet töltenek be a magyar piacon. A vállalat a Balabit termékek képviselete mellett tizenöt éve fejleszti a Zorp néven ismertté vált határvédelmi technológiát, melyre kereskedelmi és nyílt forráskódú termékek egyaránt épülnek.

A luxemburgi székhelyű Balabit a kontextus alapú biztonságtechnikai megoldások vezető gyártója. Az általa fejlesztett termékek az érzékeny vállalati adatok védelmében és az informatikai incidensek megelőzésében töltenek be meghatározó szerepet. A vállalat globális jelenlétét több mint száz viszonteladó partnerén és több európai illetve amerikai jelenlétén keresztül biztosítja.

A Balabit által kínált Contextual Security IntelligenceTM csomag segítségével a vállalatok képesek megvédeni az érzékeny adatokat tartalmazó informatikai rendszereket a magas jogosultságú felhasználói hozzáférésekkel történő visszaélésektől. A portfólió nagyteljesítményű és megbízható naplózó infrastruktúrát és tevékenység monitorozó megoldást is tartalmaz így képes előállítani a releváns információkat, amit olyan felhasználói viselkedéselemző technológiával egészít ki, mely lehetővé teszi az összegyűjtött adatok kiértékelését és a valós idejű beavatkozást. Ezekkel a kontextus alapú megoldásokkal azonosíthatók a szokatlan felhasználói tevékenységek és egyszerűbbé válik a potenciális támadások felismerése, mindez pedig emberközpontú, az üzletmenetet nem hátráltató módon történik.

A komoly háttérrel és múlttal rendelkező vállalat megoldásait világszerte 1.000.000 vállalati felhasználó alkalmazza, köztük a Fortune 100 listán szereplő óriás cégek negyede.