Cégbemutató

A Balasys vállalat egy IT biztonsági megoldásszállító, mely kizárólagos forgalmazóként képviseli a Balabit termékeket és a Balabit márkát Magyarországon.

Tudjon meg többet

A Balasys egy IT biztonsági megoldásszállító, mely kizárólagos forgalmazóként képviseli a Balabit termékeket és a Balabit márkát Magyarországon. A vállalatot 2000-ben Györkő Zoltán, Scheidler Balázs, Wagner Endre alapította három pénzügyi befektető közreműködésével. A teljes egészében magyar tulajdonú vállalat alapítása óta az informatikai biztonság területén tevékenykedik, az általa fejlesztett és forgalmazott termékek technológiai vezető szerepet töltenek be a magyar piacon. A vállalat a Balabit termékek képviselete mellett tizenöt éve fejleszti a Zorp néven ismertté vált határvédelmi technológiát, melyre kereskedelmi és nyílt forráskódú termékek egyaránt épülnek.

A luxemburgi székhelyű Balabit a kontextus alapú biztonságtechnikai megoldások vezető gyártója. Az általa fejlesztett termékek az érzékeny vállalati adatok védelmében és az informatikai incidensek megelőzésében töltenek be meghatározó szerepet. A vállalat globális jelenlétét több mint száz viszonteladó partnerén és több európai illetve amerikai jelenlétén keresztül biztosítja.

A Balabit a privilegizált hozzáférés kezelő (Privileged Access Management (PAM)) megoldások vezető gyártója. Megoldásuk felügyeli és elemzi a felhasználók viselkedését a kiemelt fiókokat érintő támadások kockázatának csökkentése érdekében. Integrált megoldásuk megelőzi a támadásokat, és példátlan IT felügyeletet biztosít az által, hogy a rosszindulatú tevékenységek jeleit észleli a hálózatában.

A Balabit gyors incidensvizsgálatot lehetővé tevő megoldásai könnyen telepíthetők és hónapokon belül megtérülnek. Védje meg vállalatának reputációját a Balabit-el.