Balasys story

A Balasys több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik a nagyvállalati IT biztonsági termékek fejlesztése területén. A magyar tulajdonú vállalat Zorp névre keresztelt egyedülálló proxy technológiája a hálózati protokollok mély elemzésével képes elősegíteni a kritikus állami és nagyvállalati infrastruktúrák védelmét. A Balasys által forgalmazott megoldásokat Magyarországon és külföldön egyaránt alkalmazzák, kutatás-fejlesztési eredményeit pedig más gyártók is előszeretettel hasznosítják.

Nyitott pozíciók

Legyél Te is része a Balasys sztorinak

C/C++ fejlesztő

Agilis csapatunkba keresünk olyan munkatársat, akit érdekelnek a hálózati és biztonsági technológiák, szeret részt venni a közös tervezésben, fejlesztésben és hibajavításban, valamint képes „Tiszta kódot” írni, architektúrát tervezni.

Érdekel

Support mérnök

Olyan ügyfélorientált és proaktív munkatársakat keresünk, akik erős hálózati ismeretekkel és jelentős tapasztalattal rendelkeznek Linux / Unix környezetek kialakításában és üzemeltetésében.

Érdekel

Integrációs mérnök

Dinamikus és segítőkész szakembert keresünk integrációs csapatunkba, aki TCP/IP hálózati ismeretekkel rendelkezik, van tapasztalata a biztonságtechnikai termékek területén, és szeretné megtervezni, bevezetni termékeinket nagyvállalati ügyfeleinknél.

Érdekel

Nem találtál kedvedre való pozíciót? Attól még lehet, hogy a csapatban a helyed.
Kérünk, küldd el önéletrajzodat és beszélgessünk.

hr@balasys.hu

Értékeink

Láss egy kicsit a Balasys mögé

A See Behind filozófia nem csak az informatikai rendszerek mély elemzésének, a mögöttes dolgok felismerésének képességére, hanem a vállalat által megtestesített értékekre is utal. Magában hordozza a baráti közösséget, a magas kompetenciát, az új igények felismerésének és a folyamatos fejlődésnek az igényét.