Balasys story

A Balasys több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik a nagyvállalati IT biztonsági termékek fejlesztése területén. A magyar tulajdonú vállalat Zorp névre keresztelt egyedülálló proxy technológiája a hálózati protokollok mély elemzésével képes elősegíteni a kritikus állami és nagyvállalati infrastruktúrák védelmét. A Balasys által forgalmazott megoldásokat Magyarországon és külföldön egyaránt alkalmazzák, kutatás-fejlesztési eredményeit pedig más gyártók is előszeretettel hasznosítják.

Nyitott pozíciók

Legyél Te is része a Balasys sztorinak

C/C++ fejlesztő

Agilis csapatunkba keresünk olyan munkatársat, akit érdekelnek a hálózati és biztonsági technológiák, szeret részt venni a közös tervezésben, fejlesztésben és hibajavításban, valamint képes „Tiszta kódot” írni, architektúrát tervezni.

Érdekel

Szoftvertesztelő

Olyan analitikus szemléletmódú munkatársakat keresünk, akik szeretnének egy agilis csapatban IT biztonsági szoftverek tesztelésének végrehajtásával és dokumentálásával foglalkozni.

Érdekel

Integrációs mérnök

Dinamikus és segítőkész szakembert keresünk integrációs csapatunkba, aki TCP/IP hálózati ismeretekkel rendelkezik, van tapasztalata a biztonságtechnikai termékek területén, és szeretné megtervezni, bevezetni termékeinket nagyvállalati ügyfeleinknél.

Érdekel

Nem találtál kedvedre való pozíciót? Attól még lehet, hogy a csapatban a helyed.
Kérünk, küldd el önéletrajzodat és beszélgessünk.

hr@balasys.hu

Értékeink

Láss egy kicsit a Balasys mögé

A See Behind filozófia nem csak az informatikai rendszerek mély elemzésének, a mögöttes dolgok felismerésének képességére, hanem a vállalat által megtestesített értékekre is utal. Magában hordozza a baráti közösséget, a magas kompetenciát, az új igények felismerésének és a folyamatos fejlődésnek az igényét.