Nagy szakmai tudással és elhivatottsággal rendelkező csapatával a Balasysnak sikerült elérni, hogy vezető szolgáltatójává váljon a proxy alapú digitális technológiáknak. Világszerte vannak ügyfeleink, ezért nap mint nap új kihívásokkal találjuk szembe magunkat. Csapatunkban mindig szívesen látjuk az új tehetségeket, nagy nyitottsággal fogadjuk az innovatív ötleteket és nagy lelkesedéssel vonjuk be kollégáinkat egyedi projektjeinkbe.

Csatlakozz te is dinamikusan fejlődő csapatunkhoz!

Balasys
Hitvallása

Hitvallásunk bemutatására leginkább a “SEE Behind” szlogen szolgál, melyhez olyan jelentések is társulnak, mint a rendszerek mélyreható ismerete, elemzése és összefüggéseinek felismerésének képessége, mind olyan értékeket képviselnek, amelyeket a vállalatunk is képvisel. Ezáltal olyan közösséget is alkot, mely magában foglalja a hasonló gondolkodású, magas szintű kompetenciával és motivációval rendelkező emberteket, akiknek lételeme a kihívás keresése.

Önnek olyan megoldásszolgáltatóra van szüksége, amely szakértői csapatának köszönhetően átfogó, és kifejezetten az Ön IT biztonsági és megfelelőségi igényeit kielégítő megoldást nyújt. Vegye fel a kapcsolatot vállalati vagy kormányzati specialista partnereinkkel, akik egyéni technológiai megoldásokkal várják.

Nyitott pozíciók

Pozíció megnevezése

Részletek

Senior Python Software Engineer

Részletek

Test Automation Engineer

Részletek

C/C++ Fejlesztő

Részletek