A BalaBit hazai gyártóként rendkívül erős terméktámogatást kínál ügyfeleinek elsősorban viszonteladó partnerein keresztül (2nd line support), de bizonyos esetekben közvetlenül is.

Természetesen igyekszünk azon ügyfeleink igényeit is kiszolgálni, akik önállóan boldogulnának. Nekik szívesen ajánljuk oktatási programunkat, illetven az SCB-hez készült dokumentációkat.

Támogatási Szolgáltatási szintek

OpcióBaseSUExtendedSUPrivilegeSU
Rendelkezésre állás (BOSS/Telefon) 5x8 (Hétfő-Péntek, 9-17 között) 5x12 (Hétfő-Péntek, 8-20 között) 7x24 (Hétfő-Vasárnapig 0-24 között)
Reakcióidő* Következő munkanap 4 óra 2 óra
Szoftver-előfizetés igen igen igen
Garantált hardver csere 10 munkanap 2 munkanap Következő munkanap
Kapcsolattartók 2 4 6
Maximális ráfordított mérnöki munkaóra 4 8 12
* A fenti reakcióidők csak kritikus (1. fokú súlyosságú) hibák esetén értendők. További információk a BalaBit Technikai Támogatás Általános Szerződési feltételek (ÁSzF)-ben találhatók.

Az opció oszlopban szereplő fogalmak magyarázatai:

  • Reakcióidő: az az időtartam, ami a Partner első (és az összes azután következő) kapcsolatfelvétele után eltelik a BalaBit Támogatási Csoport válaszáig.
  • Szoftver-előfizetés: ez előjegyzett hozzáférést nyújt a Szoftver módosításaihoz, javításaihoz és/vagy frissítéseihez; beleértve a frissítéseket, modulkibocsátásokat és/vagy a nagyobb programbővítéseket.
  • Kapcsolattartók: A Partner képviselői, akik jogosultak a műszaki támogatás igénybevételére.
  • Maximális ráfordított mérnöki munkaóra: a BalaBit rögzíti, hogy mennyi mérnökóra volt szükséges a Partner által bejelentett problémák megoldásához. Ha a havi összesített óraszám túllépi a szolgáltatási csomaghoz tartozó keretet, a BalaBit kiszámlázza a keretszám felletti munkaórák díját.