A Zorp™ tűzfal egy robusztus határvédelmi eszköz, melyet kiterjedt informatikai hálózattal rendelkező nagyvállalatok és más magas biztonsági igényű intézmények számára fejlesztettek ki.

A hálózati forgalom aprólékos feldolgozásával nyert információk alapján a szkriptekkel kiegészíthető grafikus konfiguráció lehetőséget ad az adminisztrátor számára, hogy kompromisszumok nélkül implementálja a vállalat hálózatokra vonatkozó biztonságtechnikai előírásait. A termék rugalmas autentikációs képességeire olyan fejlett szolgáltatások épülnek, mint például a Single Sign On autentikáció vagy a felhasználói szintű QoS.

A Zorp™ alkalmazásszintű határvédelmi technológia által nyújtott védelem alkalmas a legmagasabb szintű biztonsági igények kielégítésére is. A Zorp™ tipikus felhasználói az államigazgatási, a pénzügyi és a távközlési szektorból, illetve az iparvállalatok közül kerülnek ki.

Felhasználói szemmel

"Kiváló funkcionalitásának és strukturáltságának köszönhetően a Zorp™ egy nagyvállalati szinten remekül használható alkalmazásszintű proxy tűzfal, mely modularitásából adódóan rendkívül rugalmas és az igényeknek megfelelően kezelhető. Pontosan és jó hatékonysággal végzi a belső és a külső adatforgalom ellenőrzését mind a 34 telephelyünkön, ahol központi üzemeltetés és felügyelet mellett működik."
Fekete-Nagy Gábor, osztályvezető

Főbb jellemzők

A technológia különösen jó megoldás a következő területeken:

  • Egyedi, különleges IT biztonságtechnikai probléma megoldása
  • Titkosított csatornák (pl. HTTPS, POP3S, IMAPS, SMTPS, stb.) szűrése
  • Központi tartalomszűrés (vírus és spam) akár titkosított csatornákban is
  • Speciális protokollok (pl. Radius, SIP, MS RPC stb.) szűrése
  • Single Sign On (Kerberos) autentikáció megvalósítása
  • Felhasználói szintű QoS megvalósítása

További terméktulajdonságok ›

Próbaverzió igénylése Kérjen visszahívást