Partnereink véleménye

Keleti Arthur
KFKI Rendszerintegrációs Zrt.

"Az ICON számára kiemelkedően fontos, hogy az általunk kínált termékek rendelkezzenek olyan egyedi szakmai tulajdonságokkal, amelyek megkülönböztetik más gyártók termékeitől, valamint olyan egyedülálló képességet jelentenek a piacon, amelyekből az ügyfeleink valóban profitálnak. A Zorpról nekem azonnal egy kicsi, könnyű de masszív gumilabda jut eszembe, amely megtestesíti a termékben rejlő rugalmasságot, a stabilitást, a gyorsaságot és azt, hogy megfelelő kezekben csodákra képes."


Rózsahegyi Zsolt
Netlock Kft.

"A magyar BalaBit cég saját fejlesztésű Zorp tűzfala, a legkorszerűbb technikai megoldások segítségével biztosítja infrastruktúránk hálózati határvédelmét. A Zorp-ot mély protokoll elemzési képessége, beágyazott döntési mechanizmusa, valamint moduláris felépítése teszi az informatikai biztonságtechnológia jelenlegi legfejlettebb termékévé."


Alexy Norbert
HUMANsoft Kft.

"Óriási előnynek tartom, hogy egy hazai fejlesztésű moduláris határvédelmi rendszert alkalmazhatunk, így a legmagasabb szintű támogatás és nagy rendelkezésre állás is biztosított számunkra. Arról nem is beszélve, hogy a Zorp csúcstechnológia a maga műfajában. Megtestesíti azt, amit egy tűzfaltól elvárunk, akár vírusok elleni védelemről, akár spam szűrésről beszélünk."