Technológiai integrációk

Használja hatékonyabban jelenlegi biztonsági eszközeit

Rugalmas API és plugin keretrendszere révén a Balabit Privileged Access Management megoldása könnyedén integrálható meglévő biztonsági ökoszisztémájába – megerősítve ezzel vállalatának védelmét a kiemelt felhasználókkal kapcsolatos kockázatok ellen. Privileged Session Management (PSM) modulunk tanúsított integrációs lehetőséget kínál a vezető IT biztonsági gyártók termékeihez a jelszókezelés, az IT szolgáltatásmenedzsment, a SIEM-ek és a többfaktoros autentikáció területén.

Privileged Identity Management

Lieberman Red – Rapid Enterprise Defense Suite

A Liebermann Software és a Balabit stratégiai együttműködő partnerek. A PSM „out-of-the-box" integrációval rendelkezik a Lieberman vezető jelszókezelő platformjával, az RED Identity Management-el. Ez a közös megoldás új szintre emeli a kiemelt felhasználómenedzsment legjobb gyakorlatát, mivel egyedi megközelítéssel előzi meg a felhasználói azonosság-lopást. A kiemelt felhasználók tevékenysége felügyelhető anélkül, hogy a jelszavakat megkapnák.

One Identity Safeguard

A jelszókezelők, mint például a Safeguard, fontos védelmi vonalat jelentenek a kiemelt felhasználói fiókok védelme során. A PSM plugin támogatást nyújt a One Identity Safeguard (korábbi nevén Quest TPAM) integrációjához. Így Ön kontrollálhatja és felügyelheti a kiemelt felhasználói munkameneteket anélkül, hogy a Safeguard által kezelt felhasználói jelszavakhoz megadná a hozzáférést.

Thycotic Secret Server

A PSM plugin támogatást biztosít a Thycotic nagyvállalati jelszókezelő softwaréhez, a Secret Server-hez. A kombinált megoldás megnövelt védelmet biztosít a rendszergazdai jelszavakhoz anélkül, hogy ezeket felfednénk a felhasználóknak. Az integráció legfőbb előnye az IT erőforrásokhoz való finomhangolt hozzáférésvezérlés, a biztonságos felhasználó felügyelet, és a személyre szabható jelentéskészítés.

Cyberark® Enterprise Password Vault®

A Balabit PSM egyszerűen illeszthető a CyberArk® Enterprise Password Vault® megoldásához. E két terméket együtt használva egy átfogó megoldás hozható létre a kiemelt felhasználók kezelésére, amely egyaránt biztosítja a kritikus eszközök védelmét és a hozzáférésvezérléshez kapcsolódó törvényi előírásoknak való megfelelést.

Megjegyzés: A Balabit™ név a Balabit S. A. tulajdona. Minden más a honlapon használt regisztrált vagy nem regisztrált logó és védjegy a tulajdonosaik tulajdona. A Balabit nem felhatalmazott partnere a CyberArk®-nak. A CyberArk®-kal való technikai együttműködés képessége a CyberArk® Enterprise Password Vault® 7.20. verziószámú verzióján alapszik. Az együttműködést a CyberArk® nem támogatja, és nem tekinti hivatalosnak.

Security Information And Event Management (SIEM)

Splunk Enterprise

A Splunk által kezelt biztonsági események köre a Balabit PSM megoldásával kiterjeszthető a kiemelt felhasználók tevékenységére is. A Balabit PAA megoldása kiadott parancsokat és priorizált felhasználói és tevékenységlistákat tud küldeni a Splunk számára. Ezen felül minden adat kereshetővé válik és a Splunk web GUI-jában megjeleníthető. Ezzel a biztonsági elemzők napi tevékenysége egyszerűsödik, mivel az adminisztratív felhasználókhoz kapcsolódó logok manuális letöltése és vizsgálata szükségtelenné válik.

Tudjon meg többet ›Töltse le az appot ›

Micro Focus Arcsight

A Balabit a Micro Focus technológiai partnere. A PSM megoldásunk tanúsított Micro Focus ArcSight integrációval rendelkezik. A megoldás képes felhasználói adatokat tartalmazó naplóbejegyzéseket és tevékenységi adatokat küldeni a Micro Focus ArcSight Data Platformnak. Ezzel az integrációval a biztonsági elemzők nyomon követhetik a kiemelt felhasználók napi tevékenységét a SIEM rendszer képernyőjén. Így a biztonsági csapat tevékenysége egyszerűsíthető a jobb riasztási rendszer, a gyorsabb incidens vizsgálat, és felhasználói tevékenységek alapos nyomon követése révén.

Tudjon meg többet ›

Többfaktoros autentikáció

RSA SecureID

A PSM zökkenőmentes integrációt nyújt az RSA SecureID kétfaktoros autentikációs eszközével, amely biztosítja, hogy csak az arra jogosult személyek férhessenek hozzá a kiemelt felhasználói fiókokhoz. Az RSA SecureID autentikció minden kiemelt felhasználóra érvényesíthető. Ezzel megvalósítható az erős autentikáció a szervezetnél. Ez az integráció egy extra biztonsági réteget nyújt, lehetővé téve a centralizált, biztonságos, single-sign-on alapú hozzáférést.

Okta Adaptív többfaktoros autentikáció

A többfaktoros autentikáció támogatására, a PSM integrálható az Okta identity management szolgáltatással. Ez lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy egy extra biztonsági faktort is (általában a felhasználó okostelefonján keresztül) beiktassanak az autentikációs folyamatba. Ezt az extra biztonsági faktort a PSM a hálózati kapcsolaton belül dolgozza fel, így a felhasználónak nem kell egy külső applikációra váltania a további autentikáció elvégzéséhez.

Töltse le a plugint ›

Inwebo 2fa

Az Okta integrációhoz hasonlóan, a Balabit PSM integrálható az inWebo kétfaktoros autentikációs eszközével is. Az integráció egy extra biztonsági réteget biztosít a PSM platformon végrehajtott gateway autentikáción túl. Ezen felül a keyloggerektől és a man-in-the-middle típusú támadásoktól is véd. Az autentikáció maximálisan felhasználóbarát, mivel az inWebo Authenticator App a PIN, és az ujjlenyomat használata mellett, az egyszerűsített autentikációt is támogatja (pl. a felhasználó a mobil eszközén az ’Accept’ gombra kattint).

Töltse le a plugint ›

IT szolgáltatáskezelés

ServiceNow

A változáskezelő rendszerek (pl. a ticketing rendszerek) nem képesek felügyelni a support személyzet munkáját az IT rendszeren belül. A PSM plugin integrációt biztosít a ServiceNow-hoz, lehetővé téve a ticket azonosító lekérdezést és érvényesítését még a célszerveren való autentikáció előtt. A support személyzet valós idejű, finomhangolt ellenőrzése és felügyelete által a PSM egy újabb biztonsági szinttel növeli vállalatának védelmét.

Technológiai platformok

VMware

A Balabit VMware Technology Alliance Partner. A PSM támogatja a VMware View protokollt, így lehetővé teszi minden felhasználói tevékenység nyomon követését és rögzítését bármilyen VMware View környezetben. Mivel a PSM támogatja a HTTP(S) protokollt is, a vSphere infrastruktúrát kezelő VMware adminisztrátorok is felügyelhetők. Ezen felül a PSM VMware ESX-en futó virtuális eszközként (Virtual Appliance) is megrendelhető.

Tudjon meg többet ›

Citrix XenApp & XenDesktop

A Balabit Citrix Ready PLUS partner. A PSM támogatja a Citrix ICA protokollt lehetővé téve a Citrix virtuális asztali és szerver környezeteihez való hozzáférést. A PSM az első kliens és szerverfüggetlen megoldás, amely képes transzparens módon szabályozni és auditálni a XenDesktop-hoz és a XenApp-hez való hozzáférést. A PSM egy erős Citrix Session Recording (SmartAuditor) alternatíva. Gyorsan telepíthető nagyvállalati eszköz, amely teljesen független mind a klienstől, mind pedig a szervertől, így könnyen integrálható bármilyen létező Citrix környezetbe.

Tudjon meg többet ›

Microsoft Azure

A kiemelt felhasználók megfigyelése és szabályozása a felhőben napjaink egyik legnagyobb biztonsági kihívása. A kiemelt felhasználói kockázatok csökkentése érdekében a PSM már a Microsoft Azure Marketplace-ről is telepíthető, bring-your-own-license modell keretében. Ez lehetővé teszi a kis és középvállalatok számára, hogy kényelmesen auditálhassák a kiemelt felhasználóikat a saját, illetve a felhőben levő infrastruktúrájukban egyaránt. A PSM Microsoft Hyper-V-n futó virtuális eszközként (Virtual Appliance) is elérhető.

Tudjon meg többet ›

NetApp

A PSM támogatja a NetApp CIFS-t, a NetApp vezető tároló gyártó által támogatott fájlrendszert. Az audit trailek natív módon menthetők és archiválhatók a NetApp NAS tárolóeszközeire. A Balabit a NetApp Alliance Program tagja.