Egyszerűbb compliance

Az Ön Privileged Access Management megoldásának része

Egyre több törvényi szabályozás és iparági szabvány követeli meg a rendszergazdai fiókok biztonságos kezelését. A cégeknek növelniük kell a kontrollt üzleti folyamataik felett, biztosítva, hogy csak az arra jogosultak férhessenek hozzá a kritikus IT rendszerekhez. A előírásoknak való megfelelés azonban költséges, nehézkes folyamat.

A Privileged Access Management egy sor olyan biztonsági funkciót kínál, amelyek segítik vállalatát a legújabb előírásoknak való megfelelésben.

PCI DSS

Azok a szervezetek, amelyek bankkártya adatok kezelésében érintettek – minden olyan szervezet, amely ilyen adatot tárol, feldolgoz, vagy továbbít – meg kell, hogy feleljenek a PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) szabványnak. Ez a szabvány a kártyaadatok biztonságát szavatoló alapvető technikai és üzletviteli intézkedéseket foglalja össze.

Ha többet szeretne tudni arról, hogyan védheti meg a kártyatulajdonosok adatait, töltse le a PCI szabvánnyal foglalkozó tanulmányunkat.

Letöltés

Általános Adatvédelmi Szabályozás (GDPR)

Az Európai Parlament 2016. április 14-én adta ki új, általános adatvédelmi szabályozását. Az új rendelkezés a 95/46/EC direktíván alapul, de további követelményeket szab meg az Európai Unió állampolgárainak adatait kezelő és feldolgozó szervezeteknek.

Ha többet szeretne tudni a GDPR követelményeiről, és arról, hogyan felelhet meg neki, töltse le tanulmányunkat.

Letöltés

ISO 27001

Az ISO27001 szabvány az International Standards Organization (ISO) ISO27000 szabványcsomagjának a része. Először 2005-ben adták ki, majd 2013-ban frissítették. Ez a szabvány egy általános keretrendszert kínál a szervezet információbiztonság kezelő rendszerének (Information Security Management System, ISMS) létrehozásához, bevezetéséhez, üzemeltetéséhez és folyamatos fejlesztéséhez.

Ha többet szeretne megtudni az ISO27001 szabványról, töltse le tanulmányunkat.

Letöltés

NIST CSF

A National Institute of Standards and Technology Cybersecurity Framework (NIST CSF) a szervezetek kritikus eszközeinek védelmét célzó legjobb gyakorlatok és folyamatjavaslatok összessége. Olyan szabályozások alapul, mint a COBIT 5, a NIST 800-53, az ISO/IEC 27001:2013 és az ISA 62443-2-1:2009. Ennek a keretrendszernek a célja, hogy segítse a szervezeteket a kiberbiztonsági céljaik megfogalmazásában és elérésében.

Ha többet szeretne megtudni a NIST CSF-ről, töltse le tanulmányunkat.

Letöltés