Balasys Style Guide

Ez a kivonatos Style Guide a Balasys együttműködő partnerei számára készült. Megtalálható benne minden szükséges arculati elem, amire szükség lehet sajtómegjelenésnél vagy partneri együttműködés kommunikációjában. A logó és a színek is elérhetőek online és offline felhasználáshoz egyaránt. A Balasys arculati elemeit (logókat, illusztrációkat) szerzői jog védi, tehát csak jóváhagyással használhatóak fel.
Arculati csomag letöltése

Arculati elemek

az egységes megjelenésért

Balasys logó

A logó csomagban megtalálható a Balasys logó összes nyomdai és képernyőre szánt verziója és a hozzá tartozó felhasználási segédlet.
Letöltés

Színpaletta

A színpaletta csomagban megtalálható a Balasys színpaletta nyomdai és képernyőre szánt színkódjai és a hozzá tartozó felhasználási segédlet.
Letöltés

Tipográfia

A tipográfia csomagban van a Balasys arculatához tartozó betűcsalád. Tartalmazza a webes és nyomdai felhasználásra szánt verziókat.
Letöltés

Inkább minden anyagra egyben lenne szükséged?
Töltsd le a publikus arculati csomagot egyben.

Letöltöm egyben

Láss egy kicsit a Balasys mögé

A See Behind filozófia nem csak az informatikai rendszerek mély elemzésének, a mögöttes dolgok felismerésének képességére, hanem a vállalat által megtestesített értékekre is utal. Magában hordozza a baráti közösséget, a magas kompetenciát, az új igények felismerésének és a folyamatos fejlődésnek az igényét.
A balasys története