Tréningek

Balasys Certified Zorp Associate Training

A tanfolyam célja olyan informatikai szakemberek képzése, akik ismerik a Zorp tűzfalak alapvető működését, képesek már telepített rendszereket sikeresen üzemeltetni, a konfigurációt alapszinten módosítani. A felhasználóknak képeseknek kell lenniük a BalaBit support segítségével hibakeresésre és tűzfal konfigurálásra.

További részletek

Balasys Certified Zorp Expert Training

A tanfolyam célja olyan informatikai szakemberek képzése, akik ismerik a Zorp tűzfalak működését, képesek önállóan Zorp tűzfalrendszer telepítésére, konfigurálására és hibaelhárításra.

További részletek

One Identity Safeguard for Privileged Sessions Technical Training

A tanfolyam célja olyan informatikai szakemberek képzése, akik ismerik a One Identity Safeguard for Privileged Sessions felügyeleti eszköz működését, képesek annak önálló konfigurálására, finom hangolásra és hiba elhárításra.

További részletek

syslog-ng Premium Edition Technical Training

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek meglévő UNIX vagy Windows alapú rendszereikre a syslog-ng PE naplózó infrastruktúrát telepíteni és konfigurálni.

További részletek

syslog-ng Store Box Technical Training

A tanfolyam célja olyan informatikai szakemberek képzése, akik ismerik a syslog-ng Store Box központi naplógyűjtő szerver működését, képesek annak önálló konfigurálására, finomhangolásra, és hiba elhárításra.

További részletek