Technológiai
Partnerek

Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan robusztus technológiát kínáljunk, amelynek fő célja a sérülékenységek által jelentett támadási felületek minimalizálása, és a támadásokra vonatkozó válaszképesség maximalizálása.

Balasys
Technológiai Partner

Tisztában vagyunk azzal, hogy a biztonsági rendszerek nem róhatnak túlzottan nagy terhet az ügyfélre, mivel az megnehezítheti az üzleti folyamatok zökkenőmentes és hatékony működését. Ezt szem előtt tartva kutatjuk a leghatékonyabb technológiák integrálásának különféle módjait, hogy az ügyfél igényeire szabott biztonsági megoldást nyújthassunk.

Az innováció és az együttműködés kulcsfontosságú, ha védelmet szeretne biztosítani értékes eszközei és adatai számára egy egyre összetettebbé váló környezetben. A Balasys agilis biztonsági és információtechnológiai szakértőkből álló csapatot hozott össze, akik hatékony védelmet biztosítanak a folyamatosan fejlődő biztonsági fenyegetések ellen.

Partner program

CSATLAKOZZON PARTNERPROGRAMUNKHOZ

Bennünk megtalálhatja azt a szakértő szolgáltató partnert, amely teljes körű megoldást nyújt IT-biztonsági és megfelelőségi igényeire. Vegye fel a kapcsolatot vállalati, kormányzati, illetve szolgáltatói szakembereinkkel, és szabja testre technológiai megoldásait.

Mi a Balasys-nál azon dolgozunk, hogy partnereinket támogassuk a bővülésben és a profit maximalizálásban. Ehhez pedig eszközök és módszerek széles skáláját kínáljuk. Csatlakozzon partnerprogramunkhoz, és fordítsa előnyére ennek a rugalmas szakmai hálózatnak a képességeit.

MÉLY SZAKÉRTELMET NYÚJTÓ KÉPZÉSEK

Partnereink és ügyfeleink sikere fontos a számunkra: ezt támogatják az értékesítési és szakmai kompetenciákra irányuló képzési lehetőségeink. A palettán megtalálhatók az egyéni tanulást lehetővé tévő online kurzusok, illetve a virtuális és személyes jelenlétet igénylő tantermi képzések is.

Értékesítőknek és mérnököknek kidolgozott képzési rendszerünk és tanúsítványaink hűek a Balasys partnerhálózat követelményeihez. Kialakításuk az eladási ciklus egyes szakaszaihoz – a „presales” pozicionálástól egészen a „post-sales” támogatásig – igazodik.

TÖBB ÉRTÉKESÍTÉSI LEHETŐSÉG

Üzleti modellünk a szoros partneri együttműködésre épül: így járulunk hozzá vállalata növekedéséhez. Új és kibővített értékesítési lehetőségeket kínálunk, potenciális ügyfelek toborzásában segítünk, hogy licensz- és szolgáltatási bevételét még tovább növelhesse.

BEVEZETÉSI TÁMOGATÁS

Minden erőforrást biztosítunk ahhoz, hogy felismerhesse és megragadhassa az értékesítési lehetőségeket. Ide tartozik magasan képzett szolgáltató csapatunk, amely a kiberbiztonsági technológiák és szakértelem kombinációját kínálja a bevezetési projektek támogatásához.

BALASYS PARTNERI SZINTEK

Tudjon meg többet partnerprogramunk szintjeiről, és ismerje meg azok előnyeit.

ERŐSEBB ELKÖTELEZŐDÉS

Kulcsrakész kampány-támogatásunk segít, hogy új ügyfeleit minél hamarabb megtalálhassa, és megkezdhesse velük az eredményes diskurzust.