balasys-triangle-leftbalasys-triangle-left

Keresés

felhasználás

ipari biztonság

bevezető
Az, ami valaha csupán egy zavaros gondolat volt a jövőkutatók fejében, mára már kézzel fogható valósággá vált: világunkat átszövik az egymással összefüggő hálózatok. Gondoljunk csak a vízellátásra, a villamos áramra, a közlekedési rendszerekre, a hordható technológiákra és az okosvárosokra – minden összefügg mindennel.

Bármilyen megdöbbentően is hangzik, a lehetőségek végtelen sora életünket nem csak jobbá, gazdagabbá és biztonságosabbá teszi, hanem valós veszélyekkel és felelősséggel is együtt jár. Nap nap után ütik fel a fejüket újabb fenyegetések és biztonsági rések – a folyamat szinte végeláthatatlan. Mi a Balasys-nál azon dolgozunk, hogy a biztonsági kérdésekre megoldást találjunk – öltsenek azok bármilyen alakot.

K+F csapatunkat ez tartja mozgásban: tagjai nem mindennapi, úttörő megoldásokat keresnek a problémákra. Jól hangzik, nemde? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg bemutató termékeinket. Sőt, arra biztatjuk, hogy váljon termékdefiníciós partnerré: így vadonatúj termékeinket akár már akkor tesztelheti, amikor mi még az apróbb részleteken dolgozunk. Kovácsoljon üzleti előnyt a legújabb technológiákból.
ipari biztonság
Az ipari vezérlőrendszerek (Industrial Control Systems, röviden ICS) képezik a kritikus infrastruktúrák alapját, többek között az energia- és vízellátás, a közlekedés és az ipari termelés terén. Nélkülözhetetlenek a társadalom és a gazdaság működése szempontjából. Könnyen belátható tehát, hogy az ICS elleni kibertámadások következményei miért romboló hatásúak.

Ha egy ipari környezetet támadás ér, könnyen lehet, hogy az irányítás elvesztése lesz a legkisebb gondunk. A támadások – akár vétlenek, akár rosszindulatúak – hibás működést eredményezhetnek, vagy akár a termelés teljes leállásához is vezethetnek, személyi sérülést, illetve környezeti kárt okozhatnak. Minden ipari rendszer ki van téve hálózati támadásoknak.

Az egyre szofisztikáltabb, célzott APT támadások mellett az ICS / SCADA rendszereket fenyegető kártevők és zsarolóvírusok megjelenése, és a folyamatosan gyorsuló ipari digitalizáció különösen sürgetővé és fontossá teszi egy erre megoldást jelentő termék piaci bevezetését. Célunk, hogy az ICS-ek IT-biztonságát a lehető leghatékonyabban növeljük. Egy olyan biztonsági átjárón dolgozunk, amely igazodik az adott környezet jellemzőihez, miközben nem feledjük: a biztonsági intézkedések sosem mehetnek az ipari folyamatok kárára.

Az ismert támadások és anomáliák kiszűrésére és a korszerű fenyegetések vizsgálatára kifejlesztett átjárónk határvédelmi feladatokat is ellát, mellyel magas biztonsági szint érhető el. A projekt szerves részei az algoritmusok, az implementációhoz szükséges szoftverrendszerek, illetve egy a fenti rendszereket futtató platform. Eszközünk megoldást jelent az ICS hatékony védelmére – legyen az akár önálló rendszer vagy kapcsolódjon egy már meglévő kiberbiztonsági rendszerhez.

Az átjáró ráadásul a SOC, SIEM, CDMC és az egyre népszerűbb monitoringrendszerek számára is adatokkal szolgál. Bevezetése olyan vállalatok számára javasolt, amelyek több helyszínnel és kiterjedt ICS infrastruktúrával rendelkeznek, vagy korlátozott erőforrással bíró termelő-, illetve ipari cégek.
implementation
From simple start-up integrations to more complex projects, we offer a full range of services to ensure smooth deployment from initial project scoping to post-integration support.

Broad knowledge of not only the IT security landscape but all the connecting infrastructure components helps us find the optimal approach to every customer challenge.
Detailed Design
Delivery:
- Installation
- Configuration
- Customization
- Integration
Documentation
Testing
User and group management in hosted environment
Synchronize AD domain clients with a host AD domain in hosted environments. Utilize out-of-the-box connectors to synchronize your on-premises AD accounts to Microsoft Office 365, Lync Online and SharePoint Online.
Training
Balasys offers you traditional classroom schedule as well as cost-efficient online training packages. The goal of these trainings is to give your IT experts the knowledge and skills needed to configure, operate, maintain, and troubleshoot our products. Thanks to the successful cooperation, unequalled in the world, Balasys delivers training for all One Identity Safeguard and syslog-ng products lines, both for the employees of the vendor and its partners since it is the only company within the One Identity partner ecosystem with the necessary competence and licenses.
Classroom Trainings
Remote Trainings
Operations support
You can benefit from our expertise not only in the implementation but also after closing that phase of your project. Our remote support and remote management services can help you ease the burden on your operations staff and raise your operational efficiency.
one identity competence center
Balasys has become the key distribution and solution delivery partner of One Identity in the CEE region. By working actively with our channel partners and customers, from presales to support, we can add value to the delivered One Identity solutions
Expert team with broad knowledge of the IT security landscape
Several decades of experience
Deep knowledge of the regional market
Comprehensive consultancy, implementation, training and support services
Direct access to One Identity sales, presales and support resources
support
Balasys delivers deep technical support for you both for the Zorp and the One Identity product lines. This means that we can solve any problems for which other companies would need to help of the vendor. The Balasys support team provides you with a full range of customer support started from L1 to L3 level issues where our developers are involved to resolve your technical problem. In its distribution area, Balasys delivers its services according to strict standards: rendering 24/7 direct vendor support in English and Hungarian.

As a highly skilled implementation and support partner, we are committed to close collaboration with our channel partners and customers to help them achieve the best performance ratio for our products. We are committed to your long-term satisfaction. We are dedicated to ensuring you the highest availability and a reliable IT operation at a low maintenance cost.