balasys-triangle-leftbalasys-triangle-left

Keresés

partnerek


partner program

jelentkezem
csatlakozzon partnerprogramunkhoz
Bennünk megtalálhatja azt a szakértő szolgáltató partnert, amely teljes körű megoldást nyújt IT-biztonsági és megfelelőségi igényeire. Vegye fel a kapcsolatot vállalati, kormányzati, illetve szolgáltatói szakembereinkkel, és szabja testre technológiai megoldásait.

Mi a Balasys-nál azon dolgozunk, hogy partnereinket támogassuk a bővülésben és a profit maximalizálásban. Ehhez pedig eszközök és módszerek széles skáláját kínáljuk. Csatlakozzon partnerprogramunkhoz, és fordítsa előnyére ennek a rugalmas szakmai hálózatnak a képességeit.
Több értékesítési lehetőség
Üzleti modellünk a szoros partneri együttműködésre épül: így járulunk hozzá vállalata növekedéséhez. Új és kibővített értékesítési lehetőségeket kínálunk, potenciális ügyfelek toborzásában segítünk, hogy licensz- és szolgáltatási bevételét még tovább növelhesse.
Mély szakértelmet nyújtó képzések
Partnereink és ügyfeleink sikere fontos a számunkra: ezt támogatják az értékesítési és szakmai kompetenciákra irányuló képzési lehetőségeink. A palettán megtalálhatók az egyéni tanulást lehetővé tévő online kurzusok, illetve a virtuális és személyes jelenlétet igénylő tantermi képzések is.

Értékesítőknek és mérnököknek kidolgozott képzési rendszerünk és tanúsítványaink hűek a Balasys partnerhálózat követelményeihez. Kialakításuk az eladási ciklus egyes szakaszaihoz – a „presales” pozicionálástól egészen a „post-sales” támogatásig – igazodik. 
erősebb elköteleződés
Kulcsrakész kampány-támogatásunk segít, hogy új ügyfeleit minél hamarabb megtalálhassa, és megkezdhesse velük az eredményes diskurzust.
bevezetési támogatás
Minden erőforrást biztosítunk ahhoz, hogy felismerhesse és megragadhassa az értékesítési lehetőségeket. Ide tartozik magasan képzett szolgáltató csapatunk, amely a kiberbiztonsági technológiák és szakértelem kombinációját kínálja a bevezetési projektek támogatásához.
Balasys partneri szintek
Tudjon meg többet partnerprogramunk szintjeiről, és ismerje meg azok előnyeit.