Keresés

cÉg
Balasys
balasys story

A Balasys hosszú utat tett meg azóta, hogy 2000-ben piacra lépett a Zorp ™ technológiával, a világ első proxy-alapú moduláris tűzfalával. Cégünk közel két évtizede foglalkozik nagyvállalati biztonsági megoldásokkal, és napjainkra a proxy-alapú átjáró-technológiák vezető szállítója lett. A Zorp technológián alapuló termékeket jelentős számú Fortune 100 vállalat használja, ideértve globális távközlési, pénzügyi és kormányzati szervezeteket is. Nagy hangsúlyt fektetünk a hálózatbiztonságra és a határvédelemre, illetve hatékony megoldásokat kínálunk az API biztonságra, a gépek közötti kommunikáció biztonságára és a malware elemzésre is.

A Balabit 2000 -ben történt alapítása óta számos változás ment végbe a globális IT biztonsági piacon és az üzleti világban egyaránt. Ezért 2014-ben úgy döntöttünk, hogy átszervezzük a Balabit működését, és leválasztottuk a hálózatbiztonsági üzletágat Balasys néven. A Balasys magántulajdonban lévő magyar társaság maradt, a tulajdonosok között Scheidler Balázzsal, a syslog-ng atyjával.

50+ alkalmazottal, köztük számos magasan képzett mérnökkel és fejlesztővel, testreszabott megoldásokat szállítunk az ügyfeleink számára szerte a világon. Elkötelezettek vagyunk az innováció mellett, folyamatosan új termékkoncepciókon dolgozunk, és részt veszünk különböző Európai Uniós K + F projektekben is.

A Balasys jelenleg a One Identity jogosultság- és hozzáférés-kezelési portfóliójának legnagyobb szolgáltató központja a közép-kelet-európai régióban.

balasys-triangle-leftbalasys-triangle-left