use case
technológiai együttműködés

technológiai együttműködés

Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan robusztus technológiát kínáljunk, amelynek fő célja a sérülékenységek által jelentett támadási felületek minimalizálása, és a támadásokra vonatkozó válaszképesség maximalizálása. Tisztában vagyunk azzal, hogy a biztonsági rendszerek nem róhatnak túlzottan nagy terhet az ügyfélre, mivel az megnehezítheti az üzleti folyamatok zökkenőmentes és hatékony működését. Ezt szem előtt tartva kutatjuk a leghatékonyabb technológiák integrálásának különféle módjait, hogy az ügyfél igényeire szabott biztonsági megoldást nyújthassunk.

Az innováció és az együttműködés kulcsfontosságú, ha védelmet szeretne biztosítani értékes eszközei és adatai számára egy egyre összetettebbé váló környezetben. A Balasys agilis biztonsági és információtechnológiai szakértőkből álló csapatot hozott össze, akik hatékony védelmet biztosítanak a folyamatosan fejlődő biztonsági fenyegetések ellen.
telekom
Magyar Telekom have been working on several subjects, one of them is the ENUM ( E.164 NUmber Mapping ) project. In the frame of the project is elaborated such a pilot ENUM system.
balasys-triangle-leftbalasys-triangle-left