Keresés

SZOLGÁLTATÁSOK
TRÉNINGEK
Jelentkezés
TRÉNINGEK

A Balasys hagyományos oktatótermi és költséghatékony online képzéseket is kínál.

A tanfolyamok célja, hogy olyan tudást és tapasztalatot biztosítson az IT szakemberek számára, ami lehetővé teszi a termékeink magabiztos konfigurálását, üzemeltetését, karbantartását és probléma elhárítást.

A sikeres együttműködésnek köszönhetően, egyedüli partnerként, a Balasys mérnökei oktatják a One Identity Safeguard és syslog-ng termékcsaládjába tartozó megoldásokat, mind a gyártó munkatársai, mind partnerei számára.

A Balasys az egyetlen vállalat a One Identity partnerhálózatában, amely az ehhez szükséges kompetenciával és licencekkel rendelkezik.

Oktatótermi / Online tréningek

balasys certified zorp associate Tréning

A két napos tanfolyam célja, hogy megtanítsa az IT szakembereknek a Zorp Gateway 7.0 verziójának alapvető üzemeltetését. A kurzus végére a felhasználók képessé válnak a termék üzemeltetési feladatainak és az alapvető konfigurációs beállítások elvégzésére. A kurzus végére a felhasználók képesek lesznek a Zorp Gateway termékkel kapcsolatos hibakeresésre és összetettebb konfigurációs feladatok ellátására a Balasys terméktámogatásának közreműködésével.

A tanfolyam ingyenes, minimum négy jelentkező esetén indul. Opcionális vizsga esetén tanúsítvány szerezhető.

A következő tanfolyamok időpontjai: 2020. március  09-10. és
                                                                  2020. május 11-12.

Balasys Certified Zorp Expert Tréning

A három napos tanfolyam célja, hogy megtanítsa az IT szakembereknek a Zorp Gateway 7.0 verziójának teljeskörű üzemeltetését. A kurzus végére a felhasználók képessé válnak önállóan telepíteni, konfigurálni a Zorp Gateway terméket, valamint hibát keresni és elhárítani.

A tanfolyam ingyenes, minimum négy jelentkező esetén indul. Opcionális vizsga esetén tanúsítvány szerezhető.

A következő tanfolyamok időpontjai 2020. március 11-13. és
                                                                 2020. május 13-15.

One Identity Safeguard tréning

Az öt napos tanfolyam célja, hogy megtanítsa az IT szakembereknek a One Identity Safeguard termék üzemeltetését, ideértve a Safeguard for Privileged Passwords, Safeguard for Privileged Sessions és Safeguard for Privileged Analytics modulokat.

A kurzus végére a felhasználók képessé válnak telepíteni, konfigurálni és finomhangolni a megoldást, valamint hibaelhárítást végezni.

A tanfolyam az ügyféligények szerint testreszabható. Jelentkezés után munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében.

syslog-ng Tréning

Az öt napos tanfolyam célja, hogy megtanítsa az IT szakembereknek a syslog-ng Premium Edition és a syslog-ng Store Box naplómenedzsment eszközök telepítését és konfigurálását az ügyfél meglévő UNIX- és Windows alapú infrastruktúráján.

A kurzus végére a felhasználók képessé válnak üzemeltetni, finomhangolni a megoldást, valamint hibaelhárítást végezni. Az oktatás egynapos alapozó tréninggel indul a Linux alapjairól (ezen a részvétel opcionális).

A tanfolyam az ügyféligények szerint testreszabható. Jelentkezés után munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében.

Egyéb one identity Tréningek

Lehetőség van One Identity Manager és Active Roles tréningekre is jelentkezni, ezeket az ügyféligényhez igazodva szervezzük meg.

balasys-triangle-leftbalasys-triangle-left